Narukvica Jesen

15.00 

Unikatna narukvica Jaspis Mokait oval 18×15 mm, Jaspis Narančasti rondele 13×7 mm, Jaspis crveni 8 i 10 mm, Karneol brušeni 10 mm, valjak 12×8 mm, brušeni 4 mm, Sunčev kamen 10 mm, Pink Aventurin 8 mm, privjesci perle i okovi metal u boji bronce, 21 cm
Prije naručivanja narukvice potrebno je izmjeriti opseg ruke i na to dodati 2 cm. Ukoliko trebate veću ili manju narukvicu od priložene, javite se – moguća je izrada po narudžbi.

Narančasto kamenje i kristali odgovaraju drugoj čakri, seksualnoj energiji i vitalnosti. Svaki od njih ima različita značenja, ali mnogi se koriste za povećanje kreativnosti, podupiranje vašeg emocionalnog zdravlja i osjećaj više živosti i vitalnosti. Narančasti kristali također podržavaju snagu, izdržljivost i sposobnosti vodstva.
Crvena boja je univerzalno povezana sa strastvenom ljubavi i željom. Crveni kristali često se koriste za poboljšanje ljubavi i romantičnih veza. Vjeruje se da potpaljuju plamen strasti i produbljuju emocionalne veze. Također obnavljaju energiju, štite i uzemljuju.

Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Narukvica Jesen”
Shopping Cart