Narukvica Rozenkvarc

13.00 

Narukvica Rozenkvarc 10 mm, brušeni 5 mm, Hematit 8 i 6 mm, okovi čelik u boji rose gold, 20 cm
Prije naručivanja narukvice potrebno je izmjeriti opseg ruke i na to dodati 2 cm. Ukoliko trebate veću ili manju narukvicu od priložene, javite se – moguća je izrada po narudžbi.

Rozenkvarc je kamen srca i kristal bezuvjetne ljubavi. Zaštitnik je svih vrsta ljubavnih emocija – platonskih, bračnih, obiteljskih, prijateljskih. Poznat je i kao obiteljski kamen jer svojom energijom pridonosi razumijevanju, toleranciji, miru i duhovnoj usklađenosti među članovima obitelji. Ovaj kamen neutralizira negativnu energiju, otvara srce i potiče duboku duhovnu regeneraciju. Zbog svojih sposobnosti stimulacije mašte i nadahnuća posebno je cijenjen među umjetnicima, osobito onima koji se bave likovnim, glazbenim i književnim stvaralaštvom.
Hematit nas uzemljuje i štiti. Jača našu vezu sa zemljom, čineći da se osjećamo sigurnima. Daje nam hrabrost, snagu, izdržljivost i vitalnost. “Kamen za um”, Hematit potiče koncentraciju i fokus, poboljšava pamćenje i originalne misli. Usmjerava energiju i emocije za ravnotežu između tijela, uma i duha. Otapa negativnost i sprječava vas da apsorbirate tuđu negativnost. Hematit je snažan, jača samopouzdanje i sposobnost preživljavanja, pojačava snagu volje i pouzdanost te ulijeva samopouzdanje. Pomaže u prevladavanju kompulzija i ovisnosti, liječenju prejedanja, pušenja i drugih oblika prekomjernog uživanja. Hematit obnavlja, jača i regulira opskrbu krvlju, pomaže protiv anemije. Podržava bubrege i regenerira tkivo. Potiče apsorpciju željeza i stvaranje crvenih krvnih stanica. Liječi grčeve u nogama, tjeskobu i nesanicu. Hematit pomaže u poravnanju kralježnice i kod prijeloma kostiju. Hematit je osnovni kamen Zemljine energije, svojim vibracijama donosi životnu snagu, energiju i vitalnost. Donosi nam unutarnji mir, osjećaj topline i zaštitu Majke Zemlje. Pomaže u kritičnim situacijama kad smo iscrpljeni ili teže bolesni, tako da aktivira naše sakrivene rezerve i pojača organizam novom životnom energijom.

Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Narukvica Rozenkvarc”
Shopping Cart