Ogrlica Leptir

37.00 

Ogrlica privjesak leptir Rozenkvarc,3,5-5×3,5 cm, rondele 6×4 mm, Rodonit 6 mm, Andski Opal 6 mm, Granat 6 mm, Ahat 6 mm, perle i okovi čelik, 64,5 cm

Nježne i primamljive nijanse ružičaste, u rasponu od nježnih pastelnih roza do živahne ružičaste, povezani su s ljubavlju, suosjećanjem i iscjeljivanjem i imaju niz značenja, svojstava i dobrobiti koje mogu poboljšati vaše blagostanje i duhovnost. Ružičasto kamenje općenito se odnosi na meke, nježne ideale poput ljubavi, romantike i nježnosti te se povezuje sa ženstvenošću, osjetljivošću i šarmom. Osim toga, ružičasta i bijela imaju konotacije nevinosti, dok ružičasta i crna predstavljaju senzualnost. Ovo kamenje povezano je s plodnošću i svim vrstama ljubavi, uključujući i ljubav prema sebi.
Rozenkvarc je kamen srca i kristal bezuvjetne ljubavi. Bik, Rak, Djevica, Vaga, Jarac Zaštitnik je svih vrsta ljubavnih emocija – platonskih, bračnih, obiteljskih, prijateljskih. Poznat je i kao obiteljski kamen jer svojom energijom pridonosi razumijevanju, toleranciji, miru i duhovnoj usklađenosti među članovima obitelji. Ovaj kamen neutralizira negativnu energiju, otvara srce i potiče duboku duhovnu regeneraciju. Zbog svojih sposobnosti stimulacije mašte i nadahnuća posebno je cijenjen među umjetnicima, osobito onima koji se bave likovnim, glazbenim i književnim stvaralaštvom.
Rodonit je kamen gracioznosti i elegancije. Smanjuje tjeskobu i povećava pažnju za detalje. Koristan je za srčanu čakru, otvara nas za bezuvjetnu ljubav i povećava korisnost za čovječanstvo. Umirujući kamen. Također je to i kamen suprotnosti. Svijetlo ružičasta boja nagovještava energiju koja povećava vatrenu ljubav. A crna ukazuje prizemnu energiju. Potiče vatrenu ljubav, ali koja je i prizemljena. Fizički pomaže kod srčanih problema, osjetljivosti na svjetlo, problema s grlom, upale zglobova.
Andski Opal Rozi ima umirujući učinak na emocionalno tijelo. Pogodan je za vrlo osjetljive ljude. Djeluje na srčanu čakru. Ova vrsta Opala čisti i smiruje srce te unosi osjećaj ljubavi, mira i spokoja u auru. Može se koristiti ili nositi za održavanje otvorene i jasne veze među anđeoskim carstvima. Odličan je kamen za iscjeljivanje emocija, posebno onih povezanih s podsvjesno zadržanom boli. Kaže se da meditacija i spavanje s ovom vrstom Opala pomaže u rješavanju bilo kakvih bolnih sjećanja, omogućavajući nježno i ljubazno suosjećanje prema samome sebi. Vrlo je koristan u otpuštanju straha, briga ili tjeskobe. Umiruje srce i stabilizira svaki nepravilni rad srca. Podržava pluća i iskorištavanje kisika u tijelu.
Granat se naziva kamenom odlučnosti i snage. Također predstavlja pozitivan um, prepun strasti, topline, svjetlosti i povezanosti. To je divan kamen crvene boje koji postoji i u ružičastoj i zelenoj varijanti, a posebno odgovara osobama rođenim u znaku Ovna, Djevice, Škorpiona i sve rođene u siječnju, a nije preporučljiv Bikovima. To je kamen romantične ljubavi i strasti. Povećava putenost, senzualnost, seksualnost i prisnost. Donosi pozitivne misli i porast energije. Stvara samopouzdanje i uspjeh u karijeri. Pruža veliku zaštitu od zla. Iscjeljuje srce, krv, cirkulaciju, pluća. Osnažuje kosti i kožu. Izvrstan je za bolesti poput artritisa i reume jer daje energiju.
Ružičasti Ahat je vrhunski energetski štit. Stvara barijeru oko aure polja i štiti od negativnosti. Rezonira sa ženskom energijom, grleći vašu dušu ljubavlju koja vas podržava. Poput glasa majčinske figure, odbacuje sumnju u sebe i pomaže vam izgraditi samopouzdanje iznutra.
Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi
– na prodaju je samo nakit, ostali kristali su rekviziti za fotografiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ogrlica Leptir”
Shopping Cart