Naušnice Smaragd i Mjesečev kamen

16.00 

Nema na zalihi

Naušnice brušeni Mjesečev kamen 3 mm, brušeni Smaragd suza 9×10 mm, bakrena žica u boji zlata, udice čelik u boji zlata, 3 cm

Duga Mjesečev kamen predstavlja unutarnju jasnoću, cikličku promjenu i povezanost sa ženskim. Simbol je svjetla i nade, a također nas potiče na nove početke. Usko je povezan s temama ženstvenosti kao što su plodnost, ravnoteža, mekoća i intuicija. Mjesečev kamen nosi energiju mjeseca te je simbol plodnosti, ljepote, intuicije i nježnosti. Rimljani su vjerovali da je u njemu zarobljena mjesečina. Smatra se da on donosi sreću, a naročito zaljubljenima. Mjesečev kamen povećava žensku energiju, osjetljivost, intuiciju, psihičke sposobnosti. Štiti tijekom trudnoće, rođenja, putovanja na moru. Dobro djeluje na hipofizu, probavni sustav, pretilost, zadržavanje vode, hormonske poteškoće, menstrualne poteškoće. Kamen čistoće, nade, želje za novim početkom. Prelijeva se plavom svjetlošću pod određenim kutom.
Smaragd je kamen koji podržava život. Otvara srčanu čakru i smiruje emocije. Pruža inspiraciju, ravnotežu, mudrost i strpljenje. Kaže se da promiče prijateljstvo, mir, harmoniju i obiteljsko blaženstvo omogućujući nositelju da pruža i prima bezuvjetnu ljubav. Smaragd je ispunjen umirujućom energijom koja njeguje srce i dušu. To je klasični kamen romantike, nekada povezivan s Venerom, božicom ljubavi. Može pomoći u povećanju samopoštovanja i smirivanju emocija. Osim svoje umirujuće prirode, može osnažiti misli i duhovnost. Stimulirajući srčanu čakru, Smaragd je kamen potpore. Donosi ravnotežu između partnera i pomaže u ispoljavanju želja. Povezuje se s mjesecom svibnjem, te preporodom i vitalnošću tog doba godine.

Mjesečev kamen i zeleni Smaragd stoje jedan pored drugoga kao komplementarne sile. Ova fina kombinacija simbolizira mudrost, nadu i kreativno samoizražavanje.

Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi
– na prodaju je samo nakit, ostali kristali su rekviziti za fotografiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naušnice Smaragd i Mjesečev kamen”
Shopping Cart