Ogrlica Tirkiz i Haulit

45.00 

Ogrlica Tirkiz ovali 3×2 cm, Haulit u boji tirkiza 6 mm, Dimni Kvarc 8 mm, metalni dijelovi u boji bakra, dužina podesiva, maksimalno 71 cm

Tirkiz je prekrasni azurni kamen rođenih u znaku Bika, Strijelca i Vodenjaka. Simbol je ljubavi i bogatstva, a često se poklanja prilikom zaruka i vjenčanja. Kaže se i da smiruje napetost, obuzdava svađe i učvršćuje prijateljstvo. Prema Indijancima i istočnjačkim tradicijama Tirkiz je svet. Povezan je s nebom, donosi nebesku energiju na zemlju. Potiče iskrenost i jasnu komunikaciju iz srca. Štiti od zagađenosti okoline i donosi ispunjenost i obilje. Poznat je kao glavni iscjeljujući kamen jer ubrzava ozdravljenje. Moćan je za uzemljenje i općenito zaštitu. Aktivira povučene ljude. Koristi se za mišićno tkivo, regeneraciju, stres, glavobolje.
Tirkiz je kamen pročišćavanja. Raspršuje negativnu energiju i može se nositi kao zaštita od vanjskih utjecaja ili zagađivača u atmosferi. Tirkiz uravnotežuje i usklađuje sve čakre, stabilizira promjene raspoloženja i ulijeva unutarnji mir. Izvrstan je protiv depresije i iscrpljenosti, a ima i moć sprječavanja napadaja panike. Tirkiz potiče samoostvarenje i pomaže kreativno rješavanje problema. Simbol je prijateljstva i potiče romantičnu ljubav.
Tirkiz pomaže u apsorpciji hranjivih tvari, jača imunološki sustav, potiče regeneraciju tkiva i liječi cijelo tijelo. Ima protuupalno i detoksikacijsko djelovanje te ublažava grčeve i bolove. Tirkiz pročišćava pluća, smiruje i čisti upaljeno grlo te liječi oči, uključujući mrenu. Neutralizira prekomjernu kiselost, djeluje kod reume, gihta, želučanih problema i virusnih infekcija.
Haulit povećava svijest i strpljenje. To je umirujući kamen i može pomoći svom nositelju da smanji vlastitu razinu stresa i ljutnje, kao i ljutnje koja je usmjerena prema njima. Haulit apsorbira negativnu energiju, a smatra se da njegove umirujuće kvalitete također pomažu u smanjenju nesanice jer rasterećuje i rasterećuje preaktivan um. Što se tiče fizičke moći iscjeljivanja, kaže se da Haulit može pomoći u ravnoteži razine kalcija i jačanju kostiju i zuba svog nositelja.
Dimni Kvarc donosi mir, centriranost, odnosi depresiju, povećava praktičnost, općenito uklanja negativne energije i donosi sreću. Zaštitnički kamen, dobar za uzemljenje. U nama budi skrivene energetske sposobnosti. Dimni Kvarc raspršuje strah, uklanja depresiju i negativnost. Donosi emocionalnu smirenost, ublažava stres i tjeskobu. Potiče pozitivne misli i djelovanje te ublažava suicidalne sklonosti. Raspršuje noćne more. Djeluje na bubrege, trbuh, gušteraču, reproduktivne organe, menstrualne probleme, zadržavanje vode, probleme s plodnošću. Povezan je s korijenskom čakrom.
Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi
– na prodaju je samo nakit, ostali kristali su rekviziti za fotografiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ogrlica Tirkiz i Haulit”
Shopping Cart