Naušnice Lepidolit

18.00 

Naušnice Lepidolit brušena suza 17×12 mm, Ametist, Mjesečev kamen i Rozenkvarc 4 mm, duljina 3 cm, metalni dijelovi u boji bronce

Lepidolit ima umirujuća svojstva. Ima umirujuću energiju i zato otklanja stres i napetost, ublažava bijes, negativne emocije i štiti od noćnih mora. Podiže psihičku svijest. Stabilizira raspoloženje, ublažava napade straha i panike te pomaže kod nesanice. Pomaže savladati sve emotivne i fizičke ovisnosti, uključujući anoreksiju. Vjeruje se da Lepidolit donosi mir, sreću i ljubav. Lepidolit poništava negativnost. Izuzetno je koristan za smanjivanje stresa i depresije. Lepidolit je jedan od najboljih stabilizatora raspoloženja u svijetu dragog kamenja. Ovaj kristal sadrži veliku količinu litija, koji se također koristi u lijekovima protiv anksioznosti. Ne zahtijeva recept, a nuspojave uključuju osjećaj smirenosti i spokoja tijekom stresa i kaosa. Uravnotežuje um i duh, posebno kada trebate rashladiti vatrene emocije. Ovaj nježni kamen za iscjeljivanje stimulira sve čakre, otapajući energetske blokove koji vas štite od istinske sreće. Smanjuje potištenost, jača imunitet i restrukturira DNK. Pomaže kod iscrpljenosti, epilepsije i Alzheimerove bolesti. Ublažava išijas i probleme sa zglobovima. Odličan je za menopauzu. Fantastično čisti elektromagnetno zagađenje.
Značenje Ametista povezano je s vedrinom, razumijevanjem, povjerenjem i milošću. Mnoge kulture povezuju duhovne prizvuke s ovim kristalom. Vjeruje se da ima ljekovita svojstva koja štite nositelja od negativnih energija. Ametist je visoko cijenjen u duhovnim krugovima. Može kontrolirati zle misli, pokrenuti mudrost i povećati inteligenciju kroz veći osjećaj razumijevanja. Može pomoći da primijenite svoje intelektualne moći u izazovnim situacijama i jasnije razmišljate kako biste donosili bolje odluke. Također se smatra da ima prekrasne, pozitivne učinke na kreativnost i maštovite moći jer pojačava intuiciju. Osnažuje svoje nositelje da prihvate nove ideje i da svoje misli provedu u djelo. U davna vremena se smatralo da prirodni ametist može očistiti tijelo od svih toksina. Poznat kao kamen dobročinstva, a posebno je vrijedan za rođene u znaku Ribe, Strijelca, Vodenjaka i Škorpiona. Ovo je iskonski kamen sreće koji je krasio prstene visokih svećenika. Poznato je njegovo umirujuće djelovanje koje poboljšava raspoloženje kod nervoznih ili histeričnih osoba. Kao amajlija štiti čovjeka od pijanstva i svake vrste ovisnosti. Na duhovnoj razini Ametist pomaže komunikaciju s anđelima, razvija telepatiju i druge psihičke sposobnosti. Ovo je izvrstan kamen za meditaciju i molitvu. Potiče dobar san. Emocionalno, ametist može pomoći u liječenju osobnih gubitaka i tuge. Također ima nježnu umirujuću energiju koja potiče mir, sreću i zadovoljstvo.
Mjesečev kamen ili Duga Mjesečev kamen predstavlja unutarnju jasnoću, cikličku promjenu i povezanost sa ženskim. Simbol je svjetla i nade, a također nas potiče na nove početke. Usko je povezan s temama ženstvenosti kao što su plodnost, ravnoteža, mekoća i intuicija. Mjesečev kamen nosi energiju mjeseca te je simbol plodnosti, ljepote, intuicije i nježnosti. Rimljani su vjerovali da je u njemu zarobljena mjesečina. Smatra se da on donosi sreću, a naročito zaljubljenima. Mjesečev kamen povećava žensku energiju, osjetljivost, intuiciju, psihičke sposobnosti. Štiti tijekom trudnoće, rođenja, putovanja na moru. Dobro djeluje na hipofizu, probavni sustav, pretilost, zadržavanje vode, hormonske poteškoće, menstrualne poteškoće. Kamen čistoće, nade, želje za novim početkom. Prelijeva se plavom svjetlošću pod određenim kutom.
Lepidolit, Ametist i Mjesečev kamen otklanjaju tjeskobu, depresiju i tugu, a daju pozitivan sinkronicitet i smirenje
Rozenkvarc je kamen srca i kristal bezuvjetne ljubavi. Zaštitnik je svih vrsta ljubavnih emocija – platonskih, bračnih, obiteljskih, prijateljskih. Poznat je i kao obiteljski kamen jer svojom energijom pridonosi razumijevanju, toleranciji, miru i duhovnoj usklađenosti među članovima obitelji. Ovaj kamen neutralizira negativnu energiju, otvara srce i potiče duboku duhovnu regeneraciju. Zbog svojih sposobnosti stimulacije mašte i nadahnuća posebno je cijenjen među umjetnicima, osobito onima koji se bave likovnim, glazbenim i književnim stvaralaštvom.

Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi
– na prodaju je samo nakit, ostali kristali su rekviziti za fotografiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naušnice Lepidolit”
Shopping Cart