Komplet Kijanit

35.00 

Ogrlica Kijanit Horse eye 25×10 mm, Lapis Lazuli 4 mm, plavi Kvarc 4 mm, Dugin Mjesečev kamen 4 mm, posrebrena plastificirana žica, duljina privjeska 4,5 cm, čelik lanac 50 cm
Naušnice Kijanit Horse eye 25×10 mm, Lapis Lazuli 4 mm, plavi Kvarc 4 mm, Dugin Mjesečev kamen 4 mm, posrebrena plastificirana žica, udice posrebrene, (po želji mogu biti čelične), duljina 4,5 cm

Kijanit trenutno poravnava čakre i suptilna tijela tako što čisti putove i meridijane. Kijanit ne upija negativnosti pa nikada ne zahtijeva čišćenje. Kijanit vam pokazuje kako da sudjelujete u stvaranju uzroka i mjera koje se od vas zahtijevaju da uravnotežite prošlost sa sadašnjošću i budućnošću. Kijanit pomaže uravnotežiti yin i yang energiju. Pomože premostiti energetske praznine uzrokovane lomljenjem kosti, operacijom i drugim traumama, pomažući živcima i tkivima da ponovno uspostave putove kroz i oko mjesta traume. Idealan je za rad na liječenju mozga od posljedica traume glave, napadaja ili moždanog udara. Može pomoći u stvaranju novih neuronskih putova oko oštećenih područja. Jača funkcije malog mozga i motoričkog živčanog sustava, čime se poboljšava mobilnost i spretnost. Ovaj kamen liječi mišićne poremećaje, groznicu, štitnjaču, nadbubrežne žlijezde, grlo, probleme s glasnicama i mozak. Prirodno je sredstvo protiv bolova, snižava krvni tlak i liječi infekcije. Kijanit oslobađa višak kilograma. Uravnotežuje upalu kada se koristi u kombinaciji s dubokim opuštanjem, poboljšava prehrambene navike i adekvatan osvježavajući san. Koristan je za zacjeljivanje i poravnavanje leđne moždine i cjelokupne strukture skeleta. Uobičajeni emocionalni obrasci mogu stvoriti blokade u energetskom polju koje zatim beskrajno ponavlja isti unutarnji dijalog i emocionalni sadržaj. Kijanit može pomoći u razbijanju tih obrazaca, pomažući vam da brzo stvorite nove putove protoka energije i donoseći trenutne promjene u vašoj percepciji svijeta. Kijanit ima smirujući učinak na unutarnji svijet slika i pobuđuje emocije. Potiče ugodnu, mirnu prirodu i oslobađa vas od frustracija i stresa. Ovaj kamen vas potiče da kažete svoju istinu oslobađanjem od strahova i blokada. Kijanit otvara grlenu čakru i potiče izražavanje i komunikaciju. Ovaj kamen zaustavlja zbunjenost, iluzije, ljutnju, frustraciju i stres. Kijanit može pomoći u pregovorima, diplomatskim misijama, arbitraži i drugim oblicima komunikacije između neskladnih ljudi. Donosi umirujuću energiju svakome tko pati od bijesa ili drugih upalnih emocija zbog pogrešne percepcije. Kijanit potiče logično, racionalno razmišljanje i spontano djelovanje kad god je to potrebno. Povećava sposobnost logičnog i linearnog mišljenja stimulirajući viši um. Kijanit je izvrstan za usklađivanje i meditaciju. To je kamen koji treba imati na stolu dok učite ili pokušavate pronaći rješenje problema. Koristite ovaj kamen da vas podrži kada svjesno pretvarate ideje u očitu stvarnost.
Lapis Lazuli donosi iskrenost, otvorenost, unutarnju moć, intuiciju, kreativnost, muževnost. Osnažuje um, tijelo i povećava svjesnost i duhovnu vezu/ evoluciju. Pomaže da organiziramo svakodnevnicu i stišati i zaposliti nemiran um. Lapis se često koristio za kontaktiranje duhovnog čuvara (anđela čuvara). Pomaže izgraditi samopouzdanje i tradicionalno je kraljevski kamen. Donosi i povećava ljubav i vjernost u braku. Pomaže u prevladavanju plahosti. Lapis je također dobar zaštitnik protiv fizičkih i psihičkih napada. Koristan je za sinuse, glavobolje, živčani sustav, govorne poteškoće, hipofizu, olakšanje boli.
Plavi Kvarc je umirujući kamen koji štiti od negativnosti. Ima sva opća svojstva Kvarca, ali i dodatna svojstva povezana s njegovom bojom. Plavi Kvarc ublažava strah i pojačava kreativnost i izražavanje. Ima učinak balansiranja grlene čakre, može pomoći u komunikaciji i omogućiti svom vlasniku da dopre do drugih. To je kristal koji podiže i može pomoći u uklanjanju depresije i vraćanju nade, sreće i mira. Može pomoći duhovnoj komunikaciji, osobito s anđelima i duhovnim vodičima. Plavi Kvarc je koristan za organe u gornjem dijelu tijela. Liječi grlo, pomaže paratireoidnim žlijezdama i čisti krv i jača imunološki sustav.
Mjesečev kamen ili Duga Mjesečev kamen predstavlja unutarnju jasnoću, cikličku promjenu i povezanost sa ženskim. Simbol je svjetla i nade, a također nas potiče na nove početke. Usko je povezan s temama ženstvenosti kao što su plodnost, ravnoteža, mekoća i intuicija. Mjesečev kamen nosi energiju mjeseca te je simbol plodnosti, ljepote, intuicije i nježnosti. Rimljani su vjerovali da je u njemu zarobljena mjesečina. Smatra se da on donosi sreću, a naročito zaljubljenima. Mjesečev kamen povećava žensku energiju, osjetljivost, intuiciju, psihičke sposobnosti. Štiti tijekom trudnoće, rođenja, putovanja na moru. Dobro djeluje na hipofizu, probavni sustav, pretilost, zadržavanje vode, hormonske poteškoće, menstrualne poteškoće. Kamen čistoće, nade, želje za novim početkom. Prelijeva se plavom svjetlošću pod određenim kutom.
Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi
– na prodaju je samo nakit, ostali kristali su rekviziti za fotografiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Komplet Kijanit”
Shopping Cart