Narukvica Ljubičasto plava rapsodija 2

14.00 

Unikatna narukvica Ametist fasetirani valjak 17×12 mm, 10 mm, valjak 11×6 mm, Lepidolit 8 mm, cvijet 15×15 mm, Čaroit čips, ljubičasti Akvamarin 12 mm, Sodalit 10 i 8 mm, ovali 15×10 mm, metalni dijelovi čelik, 21,5 cm

Ametist je ljubičasti Kvarc i meditativan je i smirujući kamen. Vjeruje se da su ljekovita svojstva kamena prilično impresivna i potječu iz vjerovanja starih Grka. Zapravo, riječ ‘ametist’ dolazi od grčke riječi amethystos, što znači trijezan i aludira na ideju održavanja čvrstog, trezvenog načina razmišljanja. Kristali predstavljaju pročišćenje i povezanost s duhovnim i božanskim bićima. Značenje Ametista povezano je s vedrinom, razumijevanjem, povjerenjem i milošću. Mnoge kulture povezuju duhovne prizvuke s ovim kristalom. Vjeruje se da ima ljekovita svojstva koja štite nositelja od negativnih energija. Ametist je visoko cijenjen u duhovnim krugovima. Može kontrolirati zle misli, pokrenuti mudrost i povećati inteligenciju kroz veći osjećaj razumijevanja. Može pomoći da primijenite svoje intelektualne moći u izazovnim situacijama i jasnije razmišljate kako biste donosili bolje odluke. Također se smatra da ima prekrasne, pozitivne učinke na kreativnost i maštovite moći jer pojačava intuiciju. Osnažuje svoje nositelje da prihvate nove ideje i da svoje misli provedu u djelo.
Lepidolit ima umirujuća svojstva. Ima umirujuću energiju i zato otklanja stres i napetost, ublažava bijes, negativne emocije i štiti od noćnih mora. Podiže psihičku svijest. Stabilizira raspoloženje, ublažava napade straha i panike te pomaže kod nesanice. Pomaže savladati sve emotivne i fizičke ovisnosti, uključujući anoreksiju. Vjeruje se da Lepidolit donosi mir, sreću i ljubav. Lepidolit poništava negativnost. Izuzetno je koristan za smanjivanje stresa i depresije. Lepidolit je jedan od najboljih stabilizatora raspoloženja u svijetu dragog kamenja. Ovaj kristal sadrži veliku količinu litija, koji se također koristi u lijekovima protiv anksioznosti.
Ponekad se naziva “kamen transformacije”, a smatra se da Čaroit pomaže transformaciji negativnih emocija u pozitivne. Vjeruje se da potiče unutarnju snagu, samopouzdanje, kreativnost i samopoštovanje. Njegove iscjeliteljske moći mogu se doživjeti i mentalno i fizički. U današnjem svijetu, gotovo svi smo neprestano bombardirani zahtjevima i odgovornostima, ostavljajući malo vremena za brigu o sebi i razmišljanje. Ako tražite nešto što će vam pomoći da ponovno pokrenete svoju pozitivnu energiju, Čaroit bi mogao biti prava stvar. Ima mnogo više obnavljajućih moći za vaše emocionalno i mentalno stanje. Iako nije kamen rođenja, povezan je s astrološkim znakovima Strijelac i Škorpion.
Ljubičasti Akvamarin je dragi kamen dobar za koncentraciju, meditaciju i pomaže u oslobađanju od stresa. Pospješuje pamćenje i očuvanje znanja. Pomaže osobi da poboljša svoje vještine bude spretnija. Pomaže pojedincima tako što ih održava opuštenima tijekom komunikacije i izražavanja emocija. Osim toga, odbacuje usredotočenost na sebe, potiče unutarnju snagu i potiče želju za meditiranjem.
Sodalit je ‘Kamen pjesnika’, jer se smatra da je posebno koristan piscima – potiče kreativnost, maštu i sprječava piščevu blokadu. To se može proširiti na mnoge druge kreativne umjetnosti kao što su glazbenici, autori tekstova, blogeri, pisci scenarija i tako dalje. Profesionalni i amaterski sportaši mogu imati koristi od Sodalita jer može poboljšati izdržljivost i izdržljivost, kao i donijeti logiku, optimizam i umirujuću energiju onima manje aktivnim. Fizički, Sodalit bi trebao biti koristan za štitnjaču i koristan za nesanicu, gubitak težine, nedostatak kalcija i probleme sa sinusima.

Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi

– na prodaju je samo nakit, ostali kristali su rekviziti za fotografiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Narukvica Ljubičasto plava rapsodija 2”
Shopping Cart