Komplet Žad i Lava

22.00 

Narukvica Kanadski Žad 8 mm, Novi Žad (Serpentin) 8 mm, Lava rondele 8×5 mm, čelik perle i okovi, 19 cm
Prije naručivanja narukvice potrebno je izmjeriti opseg ruke i na to dodati 2 cm. Ukoliko trebate veću ili manju narukvicu od priložene, javite se – moguća je izrada po narudžbi.
Naušnice Kanadski Žad 8 mm, Novi Žad (Serpentin) 6 mm, čelik perle, metalni dijelovi i kopče

Kanadski Žad je Nefritni Žad koji donosi sreću i blagostanje. Simbolizira čistoću i smirenost, donosi mudrost i ravnotežu. Tihi je pomagač, koji pomaže da vas dovede do više svijesti, pojačava ljubav, štiti i čuva od svih negativnih vibracija, donoseći harmoniju i iscjeljenje. Ako nešto nije u redu, može nam pomoći da ostanemo puni nade i da “riješimo problem”. Na psihološkom nivou stabilizira osobnost i objedinjuje Tijelo i Um. Potiče samopouzdanje i čini ideje ostvarivima. Mentalno pomaže da se oslobodite negativnih misli i emocija, a posebno razdražljivosti. Na duhovnom nivou vas potiče da postanete ono što zaista jeste i da prepoznate sebe kao duhovno biće koje ima skrivena znanja. Pomaže kod problema s bubrezima, mjehurom, mokraćnim kanalima, otklanja reumatske bolove, bolove u probavnom traktu, snižava visoki tlak i regulira metabolizam. Glavni izvori kanadskog žada uključuju Lillooet Jade Fields, posebno rijeku Fraser gdje se mogu naći najčvršće i najbolje kvalitete gromade. Na poljima žada Omineca i poljima žada Cassiar također su otkrivene i iskopane velike količine. Poput novozelandskog žada, starosjedioci Kanade imaju dugu povijest korištenja ovog kristala, a Inuiti ga koriste za izradu alata, ukrasa i oružja. Oštrice, noževe, sjekire i čekiće od kanadskog žada izradili su Inuiti, a s vremenom se više ljudi u Kanadi zainteresiralo za kamen koji se može polirati, a amaterski lapidar procvjetao je 1940-ih i 50-ih. Ovo je dodatno povećalo komercijalizaciju kamena, koji je ubrzo proglašen mineralnim amblemom Britanske Kolumbije. Poput svog novozelandskog pandana, kanadski Žad koristi se ne samo u nakitu, već i u skulpturama. Danas je Britanska Kolumbija jedan od najvećih proizvođača i izvoznika nefritnog žada bilo gdje u svijetu. Privucite sreću, blagostanje i prijateljstva. Probudite skriveno znanje i unutarnju mudrost. Osjetite ljubav i harmoniju u svom domu. Budite samodostatni i mirni u svemu. Dopustite da vas ovaj kristal nadahne na život u izobilju!
Novi Žad poznat je i kao Serpentine. Smiruje emocije, tijelo, otklanja strah od promjena i poteškoća pomažući nam da pozitivno gledamo u budućnost. Pomaže nam da se povežemo sa srcem i umom Prirode. Vjeruje se da pomaže u regulaciji stanične regeneracije i obnavlja energiju. Serpentin (Novi Žad) ima iste duhovne vrijednosti kao i zeleni Žad. Budući da stvara mirno raspoloženje, pomaže u smirivanju emocionalnog tijela, oslobađanju straha od promjena i poteškoća i pomaže nam da gledamo u budućnost s pozitivnim pogledom te pomaže u ublažavanju osjećaja depresije. Pomaže nam da se povežemo sa srcem i umom prirode. Vjeruje se da pomaže u regulaciji regeneracije stanica i obnavljanju energije. Tradicionalno se koristi za aktivaciju Kundalini i čišćenje blokiranih energetskih centara.
Lava je kamen za uzemljenje koji jača vezu s Majkom Zemljom. Daje nam snagu i hrabrost, omogućavajući nam stabilnost u vremenima promjena. Pruža smjernice i razumijevanje u situacijama u kojima se možda trebamo “oporaviti”. Smirujući kamen, vrlo je koristan u raspršivanju ljutnje.
Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi
– na prodaju je samo nakit, ostali kristali su rekviziti za fotografiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Komplet Žad i Lava”
Shopping Cart