Komplet Jagodni Kvarc i Rozenkvarc

24.00 

Narukvica Jagodni Kvarc tube 10-12×6 mm, Rozenkvarc 6 i 4 mm, srce, perle i okovi čelik rose gold, 18,5 cm
Naušnice Jagodni Kvarc tube 10-12×6 mm, Rozenkvarc 4 mm, srca, lanac i okovi čelik rose gold
Prije naručivanja narukvice potrebno je izmjeriti opseg ruke i na to dodati 2 cm. Ukoliko trebate veću ili manju narukvicu od priložene, javite se – moguća je izrada po narudžbi.

Jagodni Kvarc nevjerojatan je kamen koji ima sposobnost da u vaš život unese energije univerzalne ljubavi tako da možete biti zaprepašteni koliko vas svemir obožava. Ovaj osjećaj ljubavi stvorit će u vama osjećaj osobne važnosti koji će vam omogućiti da izdržite sve prepreke koje vam se postavljaju u svakodnevnom životu. Kad počnete vjerovati u sebe, tada će i svi drugi početi vjerovati u vas i vaše sposobnosti. Jagodni Kvarc pobrinut će se da vaši talenti ne ostanu nezapaženi i da vas ljudi počnu prepoznavati po svim vašim skrivenim talentima koji su prije bili neotkriveni. Jagodni Kvarc konačno će vam pokazati put kojim ste uvijek trebali ići, ali do sada niste znali kako. Ako ste netko tko crta prazno kad god pomisle što žele raditi u životu, Jagodni Kvarc će donijeti sve odgovore za vas. Ovaj kamen omogućit će vam da shvatite sam smisao vašeg postojanja i što je sve što morate učiniti i postići u životu što će omogućiti da se vaše ime ureže u povijest. Jednom kada budete sigurni na put kojim želite ići dnevnim i noćnim radom kako biste ostvarili svoje snove, jer bi vam božansko carstvo dalo zeleni signal da to učinite. Uz pomoć ovog kamena ništa vam neće moći zapriječiti put do slave i sve što trebate učiniti da biste došli do toga je otvoreno za duhovno prosvjetljenje koje donosi kamen.
Rozenkvarc je kamen srca i kristal bezuvjetne ljubavi. Zaštitnik je svih vrsta ljubavnih emocija – platonskih, bračnih, obiteljskih, prijateljskih. Poznat je i kao obiteljski kamen jer svojom energijom pridonosi razumijevanju, toleranciji, miru i duhovnoj usklađenosti među članovima obitelji. Ovaj kamen neutralizira negativnu energiju, otvara srce i potiče duboku duhovnu regeneraciju. Zbog svojih sposobnosti stimulacije mašte i nadahnuća posebno je cijenjen među umjetnicima, osobito onima koji se bave likovnim, glazbenim i književnim stvaralaštvom.
Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi
– na prodaju je samo nakit, ostali kristali su rekviziti za fotografiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Komplet Jagodni Kvarc i Rozenkvarc”
Shopping Cart