Naušnice Ahat

12.00 

Ahat ružičasti 4 mm, Ahat zeleni fasetirani 4 mm, Hematit u boji rose gold 4 mm, bakrena žica, udice čelik rose gold, 5,5 cm

Prevedeno s grčkog na ruski, naziv agata znači “sretan”, a upravo mu se te osobine pripisuju. Smatra se da zeleni Ahat kući donosi sreću, ljubaznost, toplinu i udobnost. U starom Egiptu ovaj je kamen služio kao zaštita od zlih duhova, a u Grčkoj je bilo uobičajeno pretpostaviti da donosi harmoniju svim ljudskim aktivnostima, poboljšava dobrobit i raspoloženje, daje uspjeh. U starom Rimu, uobičajeno je bilo da dragi dragoj daje zeleni Ahat kao znak vječne ljubavi. U nekim je zemljama zeleni Ahat stavljan na kućni prag, tako da privlači ljubaznost, toplinu i dobre goste. Oko svog vlasnika, ovaj čarobni mineral stvara pozitivnu energiju, daruje ga dobrom aurom. Pod njegovim utjecajem ljudi postaju uspješniji. Na primjer, dobro raspoloženje pridonosi rječitosti, što je vrlo važno u mnogim područjima djelovanja. Zeleni Ahat omogućuje fokusiranje na najvažnije stvari i pomaže u postizanju ciljeva. Vjeruje se da smanjuje frustraciju i usporava metabolizam, smiruje ljutnju i uznemirenost.
Ružičasti Ahat je vrhunski energetski štit. Stvara barijeru oko aure polja i štiti od negativnosti. Rezonira sa ženskom energijom, grleći vašu dušu ljubavlju koja vas podržava. Poput glasa majčinske figure, odbacuje sumnju u sebe i pomaže vam izgraditi samopouzdanje iznutra.
Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi
– na prodaju je samo nakit, ostali kristali su rekviziti za fotografiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naušnice Ahat”
Shopping Cart