Komplet Apatit

20.00 

Narukvica Apatit 11×8 mm, 8 i 6 mm, čips, metalni dijelovi u boji bakra, 22 cm
Prije naručivanja narukvice potrebno je izmjeriti opseg ruke i na to dodati 2 cm. Ukoliko trebate veću ili manju narukvicu od priložene, javite se – moguća je izrada po narudžbi.
Naušnice Apatit čips, metalni dijelovi u boji bakra, 5,5 cm

Apatit je manje poznati kamen uz koji se veže jako malo legendi i mitova. No kako je Apatit zapravo sastavni dio ljudskog tijela, vjeruje se da ima neke izuzetno snažne iscjeljujuće sposobnosti. Upravo zato su mnogi ljubitelji dragog kamenja njime fascinirani. Jedan je od najboljih svjetskih kamena za jačanje i promicanje kreativnosti.
Stimulira intelekt, jača sposobnost učenja i shvaćanja te pojačava moć logike. Povećava našu hrabrost i samopouzdanje. Jača motivaciju, potiče otvorenost i osjećaj opuštenosti u društvu, podržava ekstrovertnost, otklanja rezerviranost i distanciranost. Olakšava javni govor i poboljšava grupnu komunikaciju. Otklanja negativan stav prema sebi i drugima. Pomaže nam da se riješimo trenutnih emocija i misli te uspostavimo mir. Apatit otklanja tugu, apatiju i bijes. Smanjuje razdražljivost i doprinosi savladavanju emotivne iscrpljenosti. Povećava “apetit” za životom, a smanjuje apetit za hranom. Apatit je kamen dvostrukog djelovanja, poznat po pozitivnoj upotrebi osobne moći za postizanje ciljeva. Tada uklanja zbunjenost, apatiju ili negativnost, a zatim potiče intelekt da proširi znanje i istinu, što se može koristiti za osobni rast ili za zajedničko dobro. To je Kamen Manifestacije, koji promovira humanitarni pogled i služenje drugima. Jača snagu tijela, smanjuje umor i stres. Pomaže nam da se prihvatimo kakvi jesmo i da prihvatimo i otpustimo greške iz prošlosti koje nosimo sa sobom i koje se potencijalno mogu pojaviti u sadašnjosti i omesti naš život.
Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi
– na prodaju je samo nakit, ostali kristali su rekviziti za fotografiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Komplet Apatit”
Shopping Cart