Narukvica Proljeće

16.00 

Prehnit prirodni ovali 8-10 mm, Ametist, Gorski kristal, Cvjetni Žad 4 mm, metalni dijelovi u boji bronce, 18,5 cm
Prije naručivanja narukvice potrebno je izmjeriti opseg ruke i na to dodati 2 cm. Ukoliko trebate veću ili manju narukvicu od priložene, javite se – moguća je izrada po narudžbi.

Prehnit se dobro slaže s Ametistom i Gorskim kristalom, koji su oba kamena krunske čakre. Ovi kristali potiču vještine rasuđivanja, a istovremeno poboljšavaju stanje svijesti.
Smatra se kamenom bezuvjetne ljubavi i kristalom za iscjeljenje iscjelitelja. Poboljšava predosjećaj i unutarnje znanje.
Ametist je moćan kamen koji može pomoći u povećanju duhovne svijesti i povezivanju s božanskim. Također se može koristiti za promicanje iscjeljivanja emocionalnih rana.
Gorski kristal donosi povećanje mentalne jasnoće. Odličan za meditaciju. Može pomoći u emocionalnoj stabilnosti, a također se često koristi za manifestaciju i može pomoći u stvaranju većeg fokusa i jasnoće oko želje. To je zaštitni kamen i može se koristiti za pojačavanje psihičkih sposobnosti.
Cvjetni Žad je povezan sa životnom snagom, harmonijom, ljubavlju, iscjeljivanjem i drugim prekrasnim kvalitetama koje može potaknuti u vašem životu.
Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi
– na prodaju je samo nakit, ostali kristali su rekviziti za fotografiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Narukvica Proljeće”
Shopping Cart