Narukvica Amazonit i Selenit

12.00 

Amazonit 8mm, Selenit 8 mm, perle s cirkonima, okovi čelik, 21 cm
Prije naručivanja narukvice potrebno je izmjeriti opseg ruke i na to dodati 2 cm. Ukoliko trebate veću ili manju narukvicu od priložene, javite se – moguća je izrada po narudžbi.
Amazonit je kamen istine, časti, komunikacije, cjelovitosti i poštovanja. Povećava intuiciju, psihičku moć i sposobnosti, kreativnost, intelekt. Povezan je s grlenom čakrom i kao takav koristan u komunikaciji. Stavlja u red fizičko i astralno tijelo. Smanjuje stres i donosi samopoštovanje. Može iscijeliti emocionalne nemire i traume. Općenito ima preventivno djelovanje na zdravlje, smanjuje srčane probleme, koristan je za mišiće, živčani sustav, zube zahvaćene propadanjem i osteoporozu. Pojačava životnu snagu, daje dublji opuštajući san – odličan u spavaćoj sobi, smiruje živce i čisti od negativnih energija, poboljšava komunikaciju ljubavi i uklanja energetske blokade.
Selenit donosi duboki mir koji je odličan za meditaciju i spiritualni rad. Prozračni bijeli Selenit ima nebesku kvalitetu, prastari kamen i jedan od najmoćnijih kristala za novu vibraciju na zemlji. Ukazuje na probleme i lekcije na kojima još trebamo poraditi i pokazuje kako to najbolje možemo postići. U liječenju, Selenit ravna kičmu i potiče fleksibilnost. Štiti od epileptičkih napada. Neutralizira trovanje živom iz plombi u zubima i preokreće djelovanje slobodnih radikala. Kristal se koristi za čišćenje i punjenje drugih kristala. Neke od njegovih drugih primjena uključuju smirivanje uma, dovođenje ravnoteže, uklanjanje energetskih blokada i balansiranje energije doma.
Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi
– na prodaju je samo nakit, ostali kristali su rekviziti za fotografiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Narukvica Amazonit i Selenit”
Shopping Cart