Ogrlica Ahat

20.00 

Kategorija: Oznake , , , , , ,

Ahat smeđi pravokutnik 20x15mm, bijeli 8 mm, umjetna koža, perle staro srebro, okovi čelik, 53 cm (dužina bez privjeska)

Smeđi Ahat je kamen utjehe i zaštite, njegova umirujuća energija pomaže ljudima koji su usamljeni, tuguju zbog gubitka, prolaze kroz teška vremena ili kada su povrijeđeni. Nježna energija ovog kamena izvrsna je za meditaciju. Ovaj kamen vibrira na sporijoj frekvenciji od većine dragog kamenja, ali njegova energija mora ojačati i stabilizirati svojstva. Jedan je od najvećih kamenova za balansiranje emocija, usklađivanje, jačanje intelektualne i fizičke energije.
Bijeli Ahat je kamen ravnoteže i oslobađanja. Zaslužan je za usklađivanje ženske i muške strane pojedinca, pomaže tijelu da se oslobodi toksina i jača imunološki sustav. Bijeli Ahat simbolizira duhovnu čistoću, duhovnu ravnotežu i mir duše. Ezoterično se još naziva i “Ahat mira”. Pojačava izdržljivost i volju za životom te odbacuje loše navike i ublažava agresivno ponašanje.
Smanjuje osjetljivost kože na svjetlost te je čini otpornijom. Zato se preporuča stalno nositi tijekom ljetnih mjeseci. Uz to pročišćava limfni sustav i poboljšava cirkulaciju krvi.
Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ogrlica Ahat”
Shopping Cart