Motivacijska narukvica

11.00 

Motivacijska narukvica Citrin, Karneol, Bikovo oko, Pirit 8 mm, 18,5 cm, čelik
Prije naručivanja narukvice potrebno je izmjeriti opseg ruke i na to dodati 2 cm. Ukoliko trebate veću ili manju narukvicu od priložene, javite se –  moguća je izrada po narudžbi.

Motivacijsku narukvicu često promoviraju kao narukvicu za studente…
Citrin: “Kamen uspjeha”, Citrin je radostan kamen sjajne energije koji osvjetljava mnoge aspekte života onih koji ga nose. Promovira i donosi uspjeh i obilje, posebno u poslu. Ova povećana osobna moć može se koristiti za usmjerene namjere pojedinca, jer donosi i snagu volje. Karneol je kristal hrabrosti, vitalnosti, samopouzdanja i djelovanja. Povećava osobnu snagu i fizičku energiju, daje hrabrost i jača kreativnost i suosjećanje. Mentalno, Karneol fokusira analitičke sposobnosti i pomaže meditaciji dopuštajući dublju koncentraciju i ne prekidajući misli. Karneol je koristan u donošenju odluka tako da nas usredotoči na ovdje i sada.
Crveno tigrovo oko (Tigrovo oko, Tigereye) poticajni je kamen i podržava motivaciju. Crveno tigrovo oko pomaže u povećanju samopouzdanja i samopoštovanja. Pruža motivaciju nemotiviranim i energizira one koji se osjećaju letargično. Poboljšava ravnotežu unutar nečijeg energetskog polja i omogućuje otvaranje bezuvjetnoj ljubavi.

Pirit odražava energiju zlata, donoseći uspjeh, entuzijazam, sreću i moć. Tradicionalno je boja kraljeva, bogatstva i sunca. To je snažan zaštitni kamen koji štiti i štiti od svih oblika negativnih vibracija.

Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi

Dostupno uz narudžbu

Shopping Cart