Narukvica za obnovu energije

11.00 

Narukvica za obnovu energije – Sunčev kamen, Karneol, Crveno Tigrovo oko (Bikovo oko), Pirit 8 mm, metal u boji bronce, 21 cm
Prije naručivanja narukvice potrebno je izmjeriti opseg ruke i na to dodati 2 cm. Ukoliko trebate veću ili manju narukvicu od priložene, javite se –  moguća je izrada po narudžbi.

Trebate li obnovu energije? Ova kombinacija kristala obnavlja energiju i revitalizira organizam.
Sunčev kamen direktno nas povezuje sa obnavljajućom energijom Sunca. To je kamen vodstva, koji potiče onoga tko ga nosi da bude otvoren, dobronamjeran i spreman davati blagoslove drugima. Također poznat kao kamen radosti, vjeruje se da Sunčev kamen inspirira dobru prirodu i uživanje u životu.
Karneol vraća vitalnost i motivaciju, te potiče kreativnost. Daje hrabrost, promiče pozitivne životne izbore, raspršuje apatiju.
Crveno Tigrovo oko ima veličanstvena svojstva uzemljenja i služi kao tonik za umorne umove. Za one koji se žele ponovno povezati sa sobom, osjetiti nalet energije i oživjeti kreativni način razmišljanja, ovo bi mogao biti pravi dragulj za vas.
Pirit odražava energiju zlata, donoseći uspjeh, entuzijazam, sreću i moć. Tradicionalno je boja kraljeva, bogatstva i sunca. Pirit je snažan zaštitni kamen koji štiti i štiti od svih oblika negativnih vibracija i/ili energije
Napomena – kristali i poludrago kamenje nisu farmaceutski lijekovi
– na prodaju je samo nakit, ostali kristali su rekviziti za fotografiranje

Shopping Cart